Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comMout - Blog
|

MouT et posa el monitor a casa teva

Mou T fa unes setmanes ha iniciat un nou servei i, en aquesta ocasió, et porta el/la monitor/a a casa teva! Aprofitant el nostre ampli equip, volem reactivar un servei que ja vam tenir en el passat. Veient la necessitat que moltes famílies ens han consultat, volem donar com sempre solució i, d’aquesta manera hem reactivat un servei de monitoratge a casa.

Mou T ofereix aquesta activitat amb tres opcions:

  • LLEURE, per poder jugar, fer tallers, pintar, escriure inclús fer sortides a passejar pel carrer en els horaris que ens permetin sempre que la família ho estimi oportú.
  • EDULLEURE, aquesta modalitat vol tenir una miqueta de cada, poder oferir tots els serveis que tenim de LLEURE afegint que la resta del temps, estarem repassant i avançant la feina de l’escola, d’aquesta manera tenim temps per a tot.
  • I per últim tenim ACADÈMIC, on dedicarem el temps que estiguem amb els vostres infants a repassar i avançar la matèria que es doni des de l’escola.

Per a Mou T, com sempre, el més important és la seguretat i en aquests dies no podíem obviar la situació que tenim, és per aquest motiu, que tant els monitors com les famílies es comprometran a seguir una sèrie de pautes per tal de protegir tant a la teva família com al nostre equip.

Si alguna família està interessada, al nostre web https://www.moutserveis.com/moutacasa/ podrà trobar més informació i fer les consultes que cregueu necessàries.

 


Els nostres Partners