Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comMouTaCasa

Un nou servei, flexible i amb diferents opcions,
per respondre a les necessitats de cada família

logo-moutacasa

Adaptar-se a una nova realitat

La situació actual caracteritzada per la COVID-19 ha suposat un punt d’inflexió per tota la ciutadania, especialment, per totes aquelles famílies que han vist com la seva vida quotidiana ha fet un gir de 180º. Per tal motiu, Mou T ha volgut, un cop més, estar al costat de les famílies tot oferint un servei que ja venia presentant fins a l’actualitat, però que ha volgut ampliar i adaptar a les necessitats actuals.

acasa2
acasa1
acasa3

Nous reptes mateixos objectius

Els objectius del nostre servei segueixen sent els mateixos que han impregnat la nostra labor fins al dia d’avui: la qualitat del servei però sobretot, la seguretat d’aquest. Val a dir, que aquesta última, vindrà reforçada pel compromís dels nostres treballadors i les nostres treballadores, però que també vincularà la responsabilitat de la família que opti per gaudir de Mou T a casa seva.

Finalment i no per això, de menor importància, Mou T disposa d’un Protocol especialment dissenyat per aquest servei, el qual regularà punt per punt el seu desenvolupament, per tal d’assegurar el màxim possible el compliment de les normes de seguretat personalitzades que pretenen reforçar i minimitzar les conseqüències d’aquesta situació global en la qual ens trobem.


D’aquesta manera, Mou T t’ofereix la possibilitat que un o una dels nostres monitors i monitores vingui a casa teva, tenint l’opció de triar alguna de les modalitats que us oferim.EDULLEURE

Destinant el 50% de la jornada a jocs i entreteniment i el 50% a reforçar i avançar les tasques escolars

LLEURE

La jornada consistirà en desenvolupar aquelles activitats i jocs que emfatitzin l’entreteniment del participant

ACADÈMIC

En aquesta modalitat el monitor/la monitora se centrarà exclusivament en el reforç i l’avenç del temari escolar

 

Amb disponibilitat d’horaris pensats i adaptats per les vostres necessitats.

PER HORES

SETMANA

MITJA JORNADA

QUINZENA

JORNADA COMPLETA

MES

 

Si esteu interessats o voleu més informació ompliu el nostre formulari i us prepararem un pressupost a mida de les vostres necessitats

Els nostres Partners