Organitzaci贸, coordinaci贸 i direcci贸 de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comQui som, qu茅 fem?

Empresa de 
		    Tarragona, que cordina activitats esportives i de lleure per 
		    a escoles


M茅s de 14 anys organitzant i dirigint activitats
per col路legis, clubs i entitats


Mou T e虂s una empresa de Tarragona, que desenvolupa des de fa anys l鈥檕rganitzacio虂, coordinacio虂 i direccio虂 d鈥檃ctivitats esportives, educatives i de lleure per a les AMPA i escoles, clubs, entitats, empreses i altres corporacions.

La nostra experie虁ncia ens permet ser referents en la nostra ciutat. A Tarragona, estem gestionant activitats extraescolars de tot tipus, menjadors escolars, organitzaci贸 de torneijos a nivell nacional, a me虂s d鈥 altres activitats, caus, tornejos, trobades i esdeveniments esportius i de promocio虂.

Tambe虂 hem participat en el Parc de Nadal per adolescents a la Tarrac o Arena Plac抬a.

Tambe虂 posem la veu com a speakers en molts esdeveniments i actes a les ciutats de Tarragona i Barcelona, tals com: celebraci贸 de la Festa de la Federacio虂 Catalana de Tennis, Master Tennis Barcelona, curses populars, mitges marato虂, final de la Copa del Rei d鈥橝sobal, entre d鈥檃ltres.

Mou T, tambe虂 realitza cursos de formacio虂 de premonitor s en lleure i esport, a me虂s d鈥檕rganitzar festes d鈥檃niversari i animacions en comunions, bodes i altres esdeveniments per a particulars, ajuntaments, escoles i empreses.

Oferim la possibilitat de prestar personal i facilitar aixi虂 a les entitats esportives, a les AMPA, associacions i col路legis, la reduccio虂 de costos i logi虂stica en la contractacio虂 de personal qualificat .

Organitzem campus per a escoles i clubs esportius
Organitzem campus per a escoles i clubs esportius
tamb茅 realitza cursos de formaci贸 de pre-monitors

Els nostres Partners