Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comQui som, qué fem?

Empresa de 
		    Tarragona, que cordina activitats esportives i de lleure per 
		    a escoles


Més de 14 anys organitzant i dirigint activitats
per col·legis, clubs i entitats


Mou T és una empresa de Tarragona, que desenvolupa des de fa anys l’organització, coordinació i direcció d’activitats esportives, educatives i de lleure per a les AMPA i escoles, clubs, entitats, empreses i altres corporacions.

La nostra experiència ens permet ser referents en la nostra ciutat. A Tarragona, estem gestionant activitats extraescolars de tot tipus, menjadors escolars, organització de torneijos a nivell nacional, a més d’ altres activitats, caus, tornejos, trobades i esdeveniments esportius i de promoció.

També hem participat en el Parc de Nadal per adolescents a la Tarrac o Arena Plaça.

També posem la veu com a speakers en molts esdeveniments i actes a les ciutats de Tarragona i Barcelona, tals com: celebració de la Festa de la Federació Catalana de Tennis, Master Tennis Barcelona, curses populars, mitges marató, final de la Copa del Rei d’Asobal, entre d’altres.

Mou T, també realitza cursos de formació de premonitor s en lleure i esport, a més d’organitzar festes d’aniversari i animacions en comunions, bodes i altres esdeveniments per a particulars, ajuntaments, escoles i empreses.

Oferim la possibilitat de prestar personal i facilitar així a les entitats esportives, a les AMPA, associacions i col·legis, la reducció de costos i logística en la contractació de personal qualificat .

Organitzem campus per a escoles i clubs esportius
Organitzem campus per a escoles i clubs esportius
també realitza cursos de formació de pre-monitors

Els nostres Partners