Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comMout - Blog
|

Entrevista a Oskar Pujol a TAC12

Després d’uns dies d’inactivitat, tornem a la càrrega! Des del canal de TV tarragoní TAC 12 han volgut entrevistar al nostre gerent, Oskar Pujol, per tal de saber el seu punt de vista de cara als casals i campus d’aquest estiu.

Ens trobem en una situació fins ara desconeguda per a tots nosaltres i les mesures que es duran a terme per a poder realitzar les activitats d’estiu són una incògnita. Dependrà d’aquestes saber si es poden o no, fer les activitats amb seguretat tot complint els protocols que es marquin per aquests mesos de juliol i agost. Com deia Oskar Pujol en l’entrevista realitzada “… entenc que hi haurà una sèrie de normes higièniques sobretot, que haurem de respectar i veure si realment poden ser seguides…”

Després del comunicat del passat dijous del Conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, en què apostava per “més casals” i en més llocs per aquests mesos de juliol i agost.

Esperem poder tornar aviat a la nostra activitat quotidiana i poder fer les dues coses que més ens agraden: centrar-nos en el gaudi dels infants que participen de les nostres activitats i facilitar el dia a dia a les famílies.

 

 


Els nostres Partners