Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comAnimació

Dinamisme i professionalitat per treballar
amb infants en cada moment i en cada ocasió.

Festes, cel·lebracions, esdeveniments...

A Mou t volem aprofitar el dinamisme, profesionalitat i gust per treballar amb infants dels noslres monitors per tal d'oferir un servei d'animaclo per a Ies vostres festes, banquets i celebracions. Ens agrada dissenyar per a cada esdevenimenl quelcom especial, de lal manera que sigui únic en cada moment i ocasió.

Podem arribar on altres no arriben gracies a la nostra proximitat i constant contacte dels nostres monitors amb els infants, és per aquest motiu que volem ser presents en els moments de celebrar i fer d'aquest dia, un dia encara més especial per als més petits, gracies a la planificació de treballs manuals, esports, dinàmiques i activitats i tallers de tot tipus. Arribem més enllà de la nostra imaginació.


Et ve gust tenir una festa per recordar tota la vida? A Mou T volem aprofitar el dinamisme, professionalitat i gust per treballar amb infants dels nostres monitors per tal d'oferir un servei d'animació per a les vostres festes, banquets i celebracions. Ens agrada dissenyar per a cada esdeveniment quelcom especial, de tal manera que sigui únic en cada moment i ocasió. Les animacions infantils són ideals per a estimular la curiositat dels més petits, les seves ganes d’aprendre i de gaudir, només es tracta de fer-los passar una experiència fantàstica.

Podem arribar on altres no arriben gràcies a la nostra proximitat i constant contacte dels nostres monitors amb els infants, és per aquest motiu que volem ser presents en els moments de celebrar i fer d'aquest dia, un dia encara més especial per als més petits, gràcies a la planificació de treballs manuals, esports, dinàmiques i activitats i tallers de tot tipus. Arribem més enllà de la nostra imaginació!

Ens adaptem a totes les celebracions, només ens has de comentar què prefereixes i nosaltres ho farem realitat. La nostra màxima és assegurar que tots gaudeixen d’una festa inoblidable, per tant, planifiquem amb detall cada esdeveniment, per tal de donar l’adequat tracte personalitzat que es requereix.

Els nostres Partners