Organitzaci贸, coordinaci贸 i direcci贸 de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comAnimaci贸

Dinamisme i professionalitat per treballar
amb infants en cada moment i en cada ocasi贸.

Festes, cel路lebracions, esdeveniments...

A Mou t volem aprofitar el dinamisme, profesionalitat i gust per treballar amb infants dels noslres monitors per tal d'oferir un servei d'animaclo per a Ies vostres festes, banquets i celebracions. Ens agrada dissenyar per a cada esdevenimenl quelcom especial, de lal manera que sigui 煤nic en cada moment i ocasi贸.

Podem arribar on altres no arriben gracies a la nostra proximitat i constant contacte dels nostres monitors amb els infants, 茅s per aquest motiu que volem ser presents en els moments de celebrar i fer d'aquest dia, un dia encara m茅s especial per als m茅s petits, gracies a la planificaci贸 de treballs manuals, esports, din脿miques i activitats i tallers de tot tipus. Arribem m茅s enll脿 de la nostra imaginaci贸.


Et ve gust tenir una festa per recordar tota la vida? A Mou T volem aprofitar el dinamisme, professionalitat i gust per treballar amb infants dels nostres monitors per tal d'oferir un servei d'animaci贸 per a les vostres festes, banquets i celebracions. Ens agrada dissenyar per a cada esdeveniment quelcom especial, de tal manera que sigui 煤nic en cada moment i ocasi贸. Les animacions infantils s贸n ideals per a estimular la curiositat dels m茅s petits, les seves ganes d鈥檃prendre i de gaudir, nom茅s es tracta de fer-los passar una experi猫ncia fant脿stica.

Podem arribar on altres no arriben gr脿cies a la nostra proximitat i constant contacte dels nostres monitors amb els infants, 茅s per aquest motiu que volem ser presents en els moments de celebrar i fer d'aquest dia, un dia encara m茅s especial per als m茅s petits, gr脿cies a la planificaci贸 de treballs manuals, esports, din脿miques i activitats i tallers de tot tipus. Arribem m茅s enll脿 de la nostra imaginaci贸!

Ens adaptem a totes les celebracions, nom茅s ens has de comentar qu猫 prefereixes i nosaltres ho farem realitat. La nostra m脿xima 茅s assegurar que tots gaudeixen d鈥檜na festa inoblidable, per tant, planifiquem amb detall cada esdeveniment, per tal de donar l鈥檃dequat tracte personalitzat que es requereix.

Els nostres Partners