Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comEls nostres objectius

Volem ser un referent en activitats d’esport i lleure
de qualitat amb projectes educatius que fomentin
valors i habits saludables

Servei i Qualitat

Mou T es planteja diferents objectius per tal d’oferir el millor servei als nostres clients. El primer d’ells és dispossar d’un producte de gran qualitat educativa i lúdica en l’àmbit de les activitats extraescolars, menjadors escolars i el lleure. A més de l’organització i realització de tot tipus d’ esdeveniments i projectes.

Professionalitat i Confiança

Mou T vol ser un referent gràcies al treball de màxima professionalitat que dota a l’empresa d’ un segell de garantia, on el més important és el consumidor final, és a dir, els infants, així com les famílies i professionals que confien en nosaltres.

Projecte educatiu

Desenvolupar projectes en l’ àmbit de l’educació en el lleure ens ha mogut a oferir a escoles, associacions, ajuntaments i col·lectius socials i culturals, un conjunt d’activitats que van més enllà del mateix servei.

Valors i habits saludables

I finament aconseguir que el lleure sigui un espai complementari per a seguir aprenent aspectes tan importants del comportament com d’una bona convivència, així també valorar l’adquisició de valors i d’hàbits saludables, predicar el respecte a la diversitat i a la diferència, assegurar una bona autoestima i emfatitzar la capacitat de treballar en equip i divertir-se en grup saludablement

El nostre Equip

L’equip de Mou T està encapçalat per tres Directors de lleure, nou coordinadors i un grup de monitors/es, degudament titulats segons el Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys, per tal de poder dur a terme les diverses activitats i serveis que s’ofereixen. La formació i experiència són factors imprescindibles per a formar-ne part.

Aquest equip és plenament responsable i vetlla per assegurar que tots els infants gaudeixin del seu temps d’oci de la manera més divertida possible. Per aquest motiu, sempre es treballa amb grups reduïts donant així una atenció més personalitzada als nens i nenes que estiguin al seu càrrec.

Oskar Pujol

Oskar Pujol

Gerent de Mou T

VEURE MÉS

Oskar Pujol

Gerent de Mou T

L’Òskar és el cofundador i gerent de Mou T. Els més de 17 anys d’experiència en els sectors de l’esport, el lleure i l’educació, avalen la seva capacitat per dirigir tot un equip així com per organitzar i crear nous projectes i serveis en el món del lleure, l’esport i la cultura.

La seva formació comprèn els següents títols: Director de lleure, entrenador de Bàsquet, manipulador d’aliments i ha obtingut el certificat del curs de Suport Vital Bàsic i utilització de desfibril·lador DEA i primers auxilis.

L’Òskar desprèn energia i vitalitat, capaç de coordinar grans grups de persones amb la seva alegria. Al mateix temps, és responsable amb tot el que es compromet, aportant tota la seva experiència i coneixements, sobre tot projecte al qual es dediqui.

Clara Matas

Clara Matas

Adjunta a gerència

VEURE MÉS

Clara Matas

Adjunta a gerència

La Clara és una noia tot terreny, és l’encarregada de cuidar els detalls per a que tot arribi a les famílies de la millor manera. Porta amb nosaltres des del principi, ha passat per les tasques de monitora, community manager i responsable del Salleure. Ella serà la cara més visible dels campus i dels casals que duguem a terme.

Graduada en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, des de fa anys que treballa en el món dels infants, per això té una llarga experiència en aquest àmbit. Sempre té una rialla a la cara i està predisposada a ajudar a aquell que ho necessiti, no se li escapa detall.

Georgina Mangrané

Georgina Mangrané

Dir. C.Tarraco i Coord. d'acollides

VEURE MÉS

Georgina Mangrané

Dir. C.Tarraco i Coord. d'acollides

La Gina és la Directora del Campus Tarraco de l’Escola Tarragona. S’encarrega de planificar els diferents campus anuals que duem a terme així com d’organitzar les diferents temàtiques i activitats que el componen. A més, la Gina coordina les acollides de diverses escoles, les de matí i les de tarda, sent l’enllaç entre l’escola i gerència.

La Gina té el títol de Directora de lleure i de Monitora de lleure. És excap de l’agrupament escolta Xaloc i té una consolidada experiència en casal, camp de treball, extraescolars i com a monitora de menjador.

Activa i dinàmica amb una gran capacitat de coordinació i lideratge. El món dels infants l’apassiona, amb la seva creativitat i els seus coneixements, és la persona idónea per dirigir el Campus Tarraco.

Isma Martínez

Isma Martínez

Coordinador escoles

VEURE MÉS

Isma Martínez

Coordinador escoles

L’Isma és l’encarregat i responsable de les extraescolars de les nostres escoles, coordina les diverses activitats que s’organitzen a més de planificar-les i gestionar-les. L’Isma també s’ocupa d’entrenar a Bàsquet, esport que estima des de ben petit.

És monitor de lleure titulat, Tècnic en Educació Infantil, Tècnic en Educació Social, té el títol de socorrista aquàtic i el d’entrenador de bàsquet de primer nivell. Disposa d’una variada experiència en entrenador, en monitor de casals i campus i en monitor de menjador.

L’Isma gaudeix al màxim amb els infants, ho porta a la sang. Té una àmplia formació en aquest àmbit, ensenyar i engrescar als més petits i petites és la seva passió. Rialler, alegre i enèrgic, sempre està al màxim disposat a gaudir!

Júlia Vernet

Júlia Vernet

Coordinadora de casal

VEURE MÉS

Júlia Vernet

Coordinadora de casal

La Júlia és la nostra coordinadora del Casal. Dirigeix i organitza tota la planificació del Casal de cada campus a més de coordinar els diferents subgrups que el configuren.

Disposa del títol de Monitora de Lleure i el de Directora de Lleure. Té una consolidada experiència en monitoratge de menjadors escolars. La Júlia també és la Cap de l’Agrupament Escolta i Guia Xaloc i cursa el Grau en Filosofia.

Dinàmica, encantadora i detallista, pensa en els més petits i petites en tot moment, proporcionant-los l’atenció i guarda que mereixen. És una apassionada dels contes infantils i de tot el que envolti el món dels més menuts.

Mònica Céspedes

Mònica Céspedes

Coord. de menjadors escolars

VEURE MÉS

Mònica Céspedes

Coord. de menjadors escolars

Mònica és l’encarregada de la gestió integral dels serveis escolars, concretament, dels menjadors i de les acollides. Se centra actualment en l’Escola Tarragona, l’Escola Arquitecte Jujol i l’Escola l’Arrabassada.

És tècnica en Educació Infantil, Tècnica en Educació especial i Tècnica en Integradora Social. Té una gran experiència com a vetlladora i en els darrers anys la seva tasca ha estat ocupar-se principalment de la gestió integral dels serveis de menjador i acollides.

La Mònica té una gran capacitat de planificació i gestió de tots els serveis relacionats amb el món dels infants. Activa i tenaç, prepara i dirigeix a la perfecció la gestió d’aquests serveis.z/p>

Álvaro Puche

Álvaro Puche

Monitor de Casal i d'extraescolars

VEURE MÉS

Álvaro Puche

Monitor de Casal i d'extraescolars

L’Álvaro és un dels nostres monitors de Casal. S’encarrega del grup assignat en funció de les edats integrants, tot proposant una planificació adaptada a aquest. També és monitor del servei d’extraescolars que ofereix l’empresa.

Graduat en Educació Infantil amb menció a l’atenció a la diversitat, a més de tenir el títol de Monitor de Lleure. Té experiència en menjadors escolars així com de monitor de campus i casals.

Enèrgic i agradable, a l’Álvaro li encanta ajudar als més petits i a les més petites, a gaudir mentre aprenent, tot aplicant els coneixements específics dels quals disposa. La seva creativitat no té límits i no deixa de pensar en noves propostes pedagògiques.

Óscar Medina

Óscar Medina

Monitor de Casal i d'extraescolars

VEURE MÉS

Óscar Medina

Monitor de Casal i d'extraescolars

L’Òscar és monitor de Bàsquet i de Futbol a la Salle Tarragona amb els nens i les nenes de P4 i P5, també és monitor des de fa uns anys de l’Agrupament Escolta i Guia IXENT. A més, forma part del nostre grup de monitors dels campus, concretament, del Casal.

Futur tècnic en Integració Social, polifacètic i dinàmic, atent amb els més menuts, la seva passió és ensenyar i respondre totes les inquietuds dels més curiosos. L’Òscar té una important experiència en el món del lleure, facilitant així la tasca de planificació i coordinació del grup de casal. La diversió i l’aprenentatge estan assegurats amb ell!

Cristina Campabadal

Cristina Campabadal

Monitora Bàsquet i Casal

VEURE MÉS

Cristina Campabadal

Monitora Bàsquet i Casal

La Cristina és una monitora polivalent, des de ben petita gaudeix de l’esport gràcies a la seva afició al Bàsquet. Però no només és monitora de Bàsquet, sinó que també és monitora de Casal, ja que li encanten els més petits i les més petites.

És entrenadora de Bàsquet titulada a més, estudia el Grau en Periodisme. Té experiència com a entrenadora de Bàsquet i com a monitora de lleure. Riallera, dinàmica i activa, contagia la seva vitalitat als infants per tal d’ensenyar-los a aprendre mentre també gaudeixen.

Pau Guillem

Pau Guillem

Monitor de Futbol

VEURE MÉS

Pau Guillem

Monitor de Futbol

En Pau és el monitor de Futbol dels campus i n’és entrenador a la Salle Tarragona. Ensenya als nens i nenes a competir esportivament, transmet els valors del joc en equip així com la importància de l’esport cooperatiu.

Al Pau no se li esgota l’energia mai! És Tècnic superior en animació turística, a més, està graduat en Educació Primària amb menció d’educació física. Li encanta gaudir amb els nens i nenes mentre comparteix els seus coneixements i la seva rialla constant.

Eugenia Vidal

Eugenia Vidal

Coord. d'Esport i Básquet

VEURE MÉS

Eugenia Vidal

Coord. d'Esport i Básquet

L’Eugenia és una de les nostres treballadores amb més anys a l’empresa. És l’encarregada de coordinar tot l’esport dels campus que organitza Mou T, sigui a La Salle Tarragona o a l’Escola Tarragona. També se centra a coordinar i organitzar el bàsquet de l’Escola Tarragona, on també hi entrena, a més d’entrenar a La Salle Tarragona.

Té el títol de Monitora de Lleure amb una àmplia experiència a les espatlles. També ha treballat com a animadora sociocultural en diversos complexos hotelers. L’Eugenia és Tècnica de Gestió comercial i màrqueting i cursa el Grau de Compatibilitat i Finances.

Li encanta el món de l’esport, des de ben petita ha gaudit d’aquest, sobretot del Bàsquet. Treballadora, activa i entusiasta, gaudeix ensenyant i transmetent els coneixements adquirits al llarg dels anys.

Els nostres Partners