Organitzaci贸, coordinaci贸 i direcci贸 de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comEls nostres objectius

Volem ser un referent en activitats d鈥檈sport i lleure
de qualitat amb projectes educatius que fomentin
valors i habits saludables

Servei i Qualitat

Mou T es planteja diferents objectius per tal d鈥檕ferir el millor servei als nostres clients. El primer d鈥檈lls 茅s dispossar d鈥檜n producte de gran qualitat educativa i l煤dica en l鈥櫭爉bit de les activitats extraescolars, menjadors escolars i el lleure. A m茅s de l鈥檕rganitzaci贸 i realitzaci贸 de tot tipus d鈥 esdeveniments i projectes.

Professionalitat i Confian莽a

Mou T vol ser un referent gr脿cies al treball de m脿xima professionalitat que dota a l鈥檈mpresa d鈥 un segell de garantia, on el m茅s important 茅s el consumidor final, 茅s a dir, els infants, aix铆 com les fam铆lies i professionals que confien en nosaltres.

Projecte educatiu

Desenvolupar projectes en l鈥 脿mbit de l鈥檈ducaci贸 en el lleure ens ha mogut a oferir a escoles, associacions, ajuntaments i col路lectius socials i culturals, un conjunt d鈥檃ctivitats que van m茅s enll脿 del mateix servei.

Valors i habits saludables

I finament aconseguir que el lleure sigui un espai complementari per a seguir aprenent aspectes tan importants del comportament com d鈥檜na bona conviv猫ncia, aix铆 tamb茅 valorar l鈥檃dquisici贸 de valors i d鈥檋脿bits saludables, predicar el respecte a la diversitat i a la difer猫ncia, assegurar una bona autoestima i emfatitzar la capacitat de treballar en equip i divertir-se en grup saludablement

El nostre Equip

L鈥檈quip de Mou T est脿 encap莽alat per tres Directors de lleure, nou coordinadors i un grup de monitors/es, degudament titulats segons el Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educaci贸 en el lleure en les quals participen menors de 18 anys, per tal de poder dur a terme les diverses activitats i serveis que s鈥檕fereixen. La formaci贸 i experi猫ncia s贸n factors imprescindibles per a formar-ne part.

Aquest equip 茅s plenament responsable i vetlla per assegurar que tots els infants gaudeixin del seu temps d鈥檕ci de la manera m茅s divertida possible. Per aquest motiu, sempre es treballa amb grups redu茂ts donant aix铆 una atenci贸 m茅s personalitzada als nens i nenes que estiguin al seu c脿rrec.

Oskar Pujol

Oskar Pujol

Gerent de Mou T

VEURE MÉS

Oskar Pujol

Gerent de Mou T

L鈥櫭抯kar 茅s el cofundador i gerent de Mou T. Els m茅s de 17 anys d鈥檈xperi猫ncia en els sectors de l鈥檈sport, el lleure i l鈥檈ducaci贸, avalen la seva capacitat per dirigir tot un equip aix铆 com per organitzar i crear nous projectes i serveis en el m贸n del lleure, l鈥檈sport i la cultura.

La seva formaci贸 compr猫n els seg眉ents t铆tols: Director de lleure, entrenador de B脿squet, manipulador d鈥檃liments i ha obtingut el certificat del curs de Suport Vital B脿sic i utilitzaci贸 de desfibril路lador DEA i primers auxilis.

L鈥櫭抯kar despr猫n energia i vitalitat, capa莽 de coordinar grans grups de persones amb la seva alegria. Al mateix temps, 茅s responsable amb tot el que es compromet, aportant tota la seva experi猫ncia i coneixements, sobre tot projecte al qual es dediqui.

Clara Matas

Clara Matas

Adjunta a ger猫ncia

VEURE MÉS

Clara Matas

Adjunta a ger猫ncia

La Clara 茅s una noia tot terreny, 茅s l鈥檈ncarregada de cuidar els detalls per a que tot arribi a les fam铆lies de la millor manera. Porta amb nosaltres des del principi, ha passat per les tasques de monitora, community manager i responsable del Salleure. Ella ser脿 la cara m茅s visible dels campus i dels casals que duguem a terme.

Graduada en Dret i en Ci猫ncies Pol铆tiques i de l鈥橝dministraci贸 P煤blica, des de fa anys que treballa en el m贸n dels infants, per aix貌 t茅 una llarga experi猫ncia en aquest 脿mbit. Sempre t茅 una rialla a la cara i est脿 predisposada a ajudar a aquell que ho necessiti, no se li escapa detall.

Georgina Mangran茅

Georgina Mangran茅

Dir. C.Tarraco i Coord. d'acollides

VEURE MÉS

Georgina Mangran茅

Dir. C.Tarraco i Coord. d'acollides

La Gina 茅s la Directora del Campus Tarraco de l鈥橢scola Tarragona. S鈥檈ncarrega de planificar els diferents campus anuals que duem a terme aix铆 com d鈥檕rganitzar les diferents tem脿tiques i activitats que el componen. A m茅s, la Gina coordina les acollides de diverses escoles, les de mat铆 i les de tarda, sent l鈥檈nlla莽 entre l鈥檈scola i ger猫ncia.

La Gina t茅 el t铆tol de Directora de lleure i de Monitora de lleure. 脡s excap de l鈥檃grupament escolta Xaloc i t茅 una consolidada experi猫ncia en casal, camp de treball, extraescolars i com a monitora de menjador.

Activa i din脿mica amb una gran capacitat de coordinaci贸 i lideratge. El m贸n dels infants l鈥檃passiona, amb la seva creativitat i els seus coneixements, 茅s la persona id贸nea per dirigir el Campus Tarraco.

Isma Mart铆nez

Isma Mart铆nez

Coordinador escoles

VEURE MÉS

Isma Mart铆nez

Coordinador escoles

L鈥橧sma 茅s l鈥檈ncarregat i responsable de les extraescolars de les nostres escoles, coordina les diverses activitats que s鈥檕rganitzen a m茅s de planificar-les i gestionar-les. L鈥橧sma tamb茅 s鈥檕cupa d鈥檈ntrenar a B脿squet, esport que estima des de ben petit.

脡s monitor de lleure titulat, T猫cnic en Educaci贸 Infantil, T猫cnic en Educaci贸 Social, t茅 el t铆tol de socorrista aqu脿tic i el d鈥檈ntrenador de b脿squet de primer nivell. Disposa d鈥檜na variada experi猫ncia en entrenador, en monitor de casals i campus i en monitor de menjador.

L鈥橧sma gaudeix al m脿xim amb els infants, ho porta a la sang. T茅 una 脿mplia formaci贸 en aquest 脿mbit, ensenyar i engrescar als m茅s petits i petites 茅s la seva passi贸. Rialler, alegre i en猫rgic, sempre est脿 al m脿xim disposat a gaudir!

J煤lia Vernet

J煤lia Vernet

Coordinadora de casal

VEURE MÉS

J煤lia Vernet

Coordinadora de casal

La J煤lia 茅s la nostra coordinadora del Casal. Dirigeix i organitza tota la planificaci贸 del Casal de cada campus a m茅s de coordinar els diferents subgrups que el configuren.

Disposa del t铆tol de Monitora de Lleure i el de Directora de Lleure. T茅 una consolidada experi猫ncia en monitoratge de menjadors escolars. La J煤lia tamb茅 茅s la Cap de l鈥橝grupament Escolta i Guia Xaloc i cursa el Grau en Filosofia.

Din脿mica, encantadora i detallista, pensa en els m茅s petits i petites en tot moment, proporcionant-los l鈥檃tenci贸 i guarda que mereixen. 脡s una apassionada dels contes infantils i de tot el que envolti el m贸n dels m茅s menuts.

M貌nica C茅spedes

M貌nica C茅spedes

Coord. de menjadors escolars

VEURE MÉS

M貌nica C茅spedes

Coord. de menjadors escolars

M貌nica 茅s l鈥檈ncarregada de la gesti贸 integral dels serveis escolars, concretament, dels menjadors i de les acollides. Se centra actualment en l鈥橢scola Tarragona, l鈥橢scola Arquitecte Jujol i l鈥橢scola l鈥橝rrabassada.

脡s t猫cnica en Educaci贸 Infantil, T猫cnica en Educaci贸 especial i T猫cnica en Integradora Social. T茅 una gran experi猫ncia com a vetlladora i en els darrers anys la seva tasca ha estat ocupar-se principalment de la gesti贸 integral dels serveis de menjador i acollides.

La M貌nica t茅 una gran capacitat de planificaci贸 i gesti贸 de tots els serveis relacionats amb el m贸n dels infants. Activa i tena莽, prepara i dirigeix a la perfecci贸 la gesti贸 d鈥檃quests serveis.z/p>

脕lvaro Puche

脕lvaro Puche

Monitor de Casal i d'extraescolars

VEURE MÉS

脕lvaro Puche

Monitor de Casal i d'extraescolars

L鈥櫭乴varo 茅s un dels nostres monitors de Casal. S鈥檈ncarrega del grup assignat en funci贸 de les edats integrants, tot proposant una planificaci贸 adaptada a aquest. Tamb茅 茅s monitor del servei d鈥檈xtraescolars que ofereix l鈥檈mpresa.

Graduat en Educaci贸 Infantil amb menci贸 a l鈥檃tenci贸 a la diversitat, a m茅s de tenir el t铆tol de Monitor de Lleure. T茅 experi猫ncia en menjadors escolars aix铆 com de monitor de campus i casals.

En猫rgic i agradable, a l鈥櫭乴varo li encanta ajudar als m茅s petits i a les m茅s petites, a gaudir mentre aprenent, tot aplicant els coneixements espec铆fics dels quals disposa. La seva creativitat no t茅 l铆mits i no deixa de pensar en noves propostes pedag貌giques.

脫scar Medina

脫scar Medina

Monitor de Casal i d'extraescolars

VEURE MÉS

脫scar Medina

Monitor de Casal i d'extraescolars

L鈥櫭抯car 茅s monitor de B脿squet i de Futbol a la Salle Tarragona amb els nens i les nenes de P4 i P5, tamb茅 茅s monitor des de fa uns anys de l鈥橝grupament Escolta i Guia IXENT. A m茅s, forma part del nostre grup de monitors dels campus, concretament, del Casal.

Futur t猫cnic en Integraci贸 Social, polifac猫tic i din脿mic, atent amb els m茅s menuts, la seva passi贸 茅s ensenyar i respondre totes les inquietuds dels m茅s curiosos. L鈥櫭抯car t茅 una important experi猫ncia en el m贸n del lleure, facilitant aix铆 la tasca de planificaci贸 i coordinaci贸 del grup de casal. La diversi贸 i l鈥檃prenentatge estan assegurats amb ell!

Cristina Campabadal

Cristina Campabadal

Monitora B脿squet i Casal

VEURE MÉS

Cristina Campabadal

Monitora B脿squet i Casal

La Cristina 茅s una monitora polivalent, des de ben petita gaudeix de l鈥檈sport gr脿cies a la seva afici贸 al B脿squet. Per貌 no nom茅s 茅s monitora de B脿squet, sin贸 que tamb茅 茅s monitora de Casal, ja que li encanten els m茅s petits i les m茅s petites.

脡s entrenadora de B脿squet titulada a m茅s, estudia el Grau en Periodisme. T茅 experi猫ncia com a entrenadora de B脿squet i com a monitora de lleure. Riallera, din脿mica i activa, contagia la seva vitalitat als infants per tal d鈥檈nsenyar-los a aprendre mentre tamb茅 gaudeixen.

Pau Guillem

Pau Guillem

Monitor de Futbol

VEURE MÉS

Pau Guillem

Monitor de Futbol

En Pau 茅s el monitor de Futbol dels campus i n鈥櫭﹕ entrenador a la Salle Tarragona. Ensenya als nens i nenes a competir esportivament, transmet els valors del joc en equip aix铆 com la import脿ncia de l鈥檈sport cooperatiu.

Al Pau no se li esgota l鈥檈nergia mai! 脡s T猫cnic superior en animaci贸 tur铆stica, a m茅s, est脿 graduat en Educaci贸 Prim脿ria amb menci贸 d鈥檈ducaci贸 f铆sica. Li encanta gaudir amb els nens i nenes mentre comparteix els seus coneixements i la seva rialla constant.

Eugenia Vidal

Eugenia Vidal

Coord. d'Esport i B谩squet

VEURE MÉS

Eugenia Vidal

Coord. d'Esport i B谩squet

L鈥橢ugenia 茅s una de les nostres treballadores amb m茅s anys a l鈥檈mpresa. 脡s l鈥檈ncarregada de coordinar tot l鈥檈sport dels campus que organitza Mou T, sigui a La Salle Tarragona o a l鈥橢scola Tarragona. Tamb茅 se centra a coordinar i organitzar el b脿squet de l鈥橢scola Tarragona, on tamb茅 hi entrena, a m茅s d鈥檈ntrenar a La Salle Tarragona.

T茅 el t铆tol de Monitora de Lleure amb una 脿mplia experi猫ncia a les espatlles. Tamb茅 ha treballat com a animadora sociocultural en diversos complexos hotelers. L鈥橢ugenia 茅s T猫cnica de Gesti贸 comercial i m脿rqueting i cursa el Grau de Compatibilitat i Finances.

Li encanta el m贸n de l鈥檈sport, des de ben petita ha gaudit d鈥檃quest, sobretot del B脿squet. Treballadora, activa i entusiasta, gaudeix ensenyant i transmetent els coneixements adquirits al llarg dels anys.

Els nostres Partners