Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comMout - Blog
|

Comunicat respecte a les activitats d’estiu

🆕‼️COMUNICAT ACTIVITATS D’ESTIU‼️
Heu estat moltes les famílies que ens heu estat preguntant per les nostres activitats d’estiu per aquest 2020 i, com ens trobem davant d’una de les decisions més difícils que mai hem hagut de prendre, hem volgut fer aquest comunicat per transmetre els motius que l’han suscitat.
❌ACTUALMENT, SUSPENEM LES NOSTRES ACTIVITATS COL·LECTIVES D’ESTIU. ❌
Molts de vosaltres ens heu acompanyat des dels inicis, d’altres fa poc que ens coneixeu, però de ben segur que totxs sabeu quina és la nostra manera de gaudir del lleure. Els nostres valors sempre han estat la proximitat, la qualitat, la professionalitat, la il·lusió… i aquests no es veurien representats si decidíssim fer el Salleure d’Estiu segons la normativa vigent el dia d’avui. L’estiu és el nostre moment preferit de l’any i sempre hem volgut que cada infant gaudís de les seves millors vacances amb el nostre esport, jocs col·lectius i les gimcanes, amb les nostres rialles i abraçades sobretot per aquells més petits que iniciaven el primer dia de Casal amb enyorança i l’acabaven amb ganes de repetir. ❤️
🌈Ara bé, si durant les setmanes vinents aquest escenari canviés i ens veiéssim en les condicions per a poder realitzar casals i campus, no dubteu que intentarem fer-ho, sempre vetllant per la seguretat i el bon servei cap als més petits i les més petites i cap al nostre personal🌈.
Moltes gràcies per la comprensió, confiança i fidelitat que sempre ens heu mostrat, tornarem amb més força que mai i us esperarem amb els braços ben oberts, sense distàncies ni mascaretes que ens ho impedeixin.
Molta salut a tothom i, sobretot, responsabilitat.

Els nostres Partners