Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comEls Valors

A Mou T, treballem amb el propòsit de transmetre el millor de nosaltres, uns valors que en representan.

Innocació

Innovació

Mou T treballa per adaptar-se a les diferents demandes dels pares i mares pel que fa a l’ocupació del temps de lleure dels seus fills i filles.

Els canvis que s’estan generant en la societat actual provoquen que les activitats de lleure dels escolars hagin d’evolucionar per afavorir les necessitats de les famílies i del seu entorn. La innovació, doncs , pretén ser un dels eixos vertebradors del treball de la nostra empresa.

Formació

Formació

A Mou T estem plenament convençuts que el temps de lleure ha de ser un període d’aprenentatge i esbarjo. L’educació no acaba ni en sortir de l’escola, ni al sortir de casa.

La formació dels nens i nenes és un procés permanent en qualsevol àmbit i entorn. Treballem per tal d’aconseguir que l’espai de lleure sigui un període de temps molt actiu en el procés formatiu dels infants; una continuïtat de l’escola però a través de l’esport.

Proximitat

Proximitat

Mou T planifica tots els seus projectes adaptant-se a les necessitats, estratègies i oportunitats del lloc escollit per poder desenvolupar totes les seves tasques.

Igualment aquest concepte de proximitat el fem extensiu a les entitats i a les famílies amb les quals tractem, les quals animem a col·laborar i participar en cada projecte.

Qualitat

Qualitat

Mou T prioritza la qualitat en totes les seves activitats i els seus projectes, l’oferiment d’ un perfecte servei n’és un dels principals objectius.

La qualitat és el concepte bàsic de la nostra feina en el disseny , la planificació, l’execució, l’ensenyament, la formalitat i la sostenibilitat . Qualitat és la primera de les nostres preocupacions.

Professionalitat

Professionalitat

Mou T té molta cura en la selecció del personal, comptant amb una borsa de treball de més de 60 professionals amb àmplia experiència en casals i colònies.

A la nostra empresa ens agrada preparar, cuidar i “mimar” els detalls de cada una de les activitats que organitzem, així com donar una resposta immediata a cada necessitat que pugui sorgir.

Il·lusió

Il·lusió

Mou T també disposa d’un altre valor molt preuat: la il·lusió. Comptem amb gent jove, titulada, qualificada i amb experiència, combinat amb un bagatge d’il·lusió immensa per poder educar i transmetre els valors als infants i joves, sempre amb alegria i predisposició.

A Mou T els nens i les nenes són els protagonistes, els reis i reines del nostre regne d’il·lusió.

Els nostres Partners