Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comMout - Blog
|

El nostre Tió gegant es fa famós!

El Tió gegant de Mou T durant aquests dies de Nadal ha recorregut Tarragona, passant pels barris de Torreforta, Camp Clar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Bonavista, la Vall de l’Arrabassada i, també ha viatjat al centre de la ciutat. Mou T ha dissenyat, coordinat i executat aquest projecte que la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona ha volgut contractar per tal de dinamitzar el comerç dels barris i de la ciutat.

Juntament amb el Tió, hem realitzat diferents tallers per als més menuts i menudes, en els que s’han pogut endur un record que ells mateixos han creat. També s’hi han organitzat dues jornades, una a la Rambla i una altra al Mercat Central. En aquestes, s’han muntat diversos jocs gegants de fusta a més d’un circuit de seguretat viària amb bicicletes.

El nostre Tió ha triomfat en l’àmbit mediàtic, ja que s’han fet ressò diaris digitals a escala autonòmica i local així com la premsa escrita local, a més de la difusió de les xarxes socials.

A partir del dia 31 de desembre, pels voltants del centre de la ciutat, els patges reials de Mou T rebran les cartes dels nens i nenes i, a més, també es podran fer tallers!

Tot un plaer poder repartir il·lusió a tants tarragonins i tarragonines!

Bones Festes!

 


Els nostres Partners