Organitzaci贸, coordinaci贸 i direcci贸 de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comMout - Blog
|

El nostre Ti贸 gegant es fa fam贸s!

El Ti贸 gegant de聽Mou聽T durant aquests dies de Nadal ha recorregut Tarragona, passant pels barris de Torreforta, Camp Clar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Bonavista, la Vall de l’Arrabassada i, tamb茅 ha viatjat al centre de la ciutat.聽Mou T ha聽dissenyat, coordinat i executat aquest projecte que la Conselleria de Comer莽 de l’Ajuntament de Tarragona ha volgut contractar per tal de dinamitzar el comer莽 dels barris i de la ciutat.

Juntament amb el Ti贸, hem realitzat diferents tallers per als m茅s menuts i menudes, en els que s’han pogut endur un record que ells mateixos han creat. Tamb茅 s’hi han organitzat dues jornades, una a la Rambla i una altra al Mercat Central. En aquestes, s’han muntat diversos jocs gegants de fusta a m茅s d’un circuit de seguretat vi脿ria amb bicicletes.

El nostre Ti贸 ha triomfat en l’脿mbit medi脿tic, ja que s’han fet ress貌 diaris digitals a escala auton貌mica i local aix铆 com la premsa escrita local, a m茅s de la difusi贸 de les xarxes socials.

A partir del dia 31 de desembre, pels voltants del centre de la ciutat, els patges reials de聽Mou聽T rebran les cartes dels nens i nenes i, a m茅s, tamb茅 es podran fer tallers!

Tot un plaer poder repartir il路lusi贸 a tants tarragonins i tarragonines!

Bones Festes!

 


Els nostres Partners