Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comMout - Blog
|

Salleure Torreforta

Per tecer any torna el Salleure Torreforta, et deixem informació aquí i si vols fer la la inscripció o consultar preus, ho pots fer prement el següent botó.

CASAL

El Casal d’estiu està destinat a nenes i nens de P3 a 1r de primària. Realitzarem un gran ventall d’activitats totes elles respectant els diferents ritmes de treball i potenciant al màxim les qualitats individuals, tot treballant amb els companys i companyes. Cada setmana seguirem una temàtica on s’hi emmarcaran totes les activitats realitzades (psicomotricitat, contes, multiesport, dansa, anglès, entre d’altres) A més, cada dia per vèncer la calor realitzarem activitats d’aigua. Nosaltres estem preparats i preparades per passar unes vacances d’estiu d’allò més divertides, t’apuntes?

ESPORTIU

Els nens i nenes més grans del Salleure d’Estiu podran gaudir de la diversitat de l’esport. Mitjançant sessions variades per no caure en la rutina i poder conèixer les diverses disciplines esportives (Bàsquet, futbol, voleibol, atletisme, rugbi, hoquei i més), els nostres entrenadors titulats transmeten els valors i les tècniques de cadascuna d’elles gràcies a la seva pràctica.

La planificació de la segona part del Campus està basada en diferents activitats i jocs col·lectius, tot buscant desenvolupar els valors inherents de la cooperació i coordinació en equip. Sens dubte, la modalitat Multiesport ofereix una opció dinàmica i plural en la qual no pararem de MOUre’ns!


Els nostres Partners