Els nostres Campus – Mou T Serveis i lleure

Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus

Els nostres Campus estan oberts a tots els nens
i nenes de la província de Tarragona

Els campus constitueixen la nostra proposta lúdica i educativa per als nens i nenes del Camp de Tarragona i se centren en dos importants aspectes: el continu aprenentatge de l’infant combinat amb l’esport i la realització d’activitats dinàmiques.

Cada setmana es planifica una temàtica diferent vers la qual s’organitzaran totes les activitats que protagonitzaran els nostres campus. D’aquesta manera, es tracten diversos àmbits des de diferents perspectives: treballs manuals, esport, activitats i tallers.

Cal destacar que els nostres campus es divideixen en subgrups, en funció de les edats i de les modalitats triades per l’infant. En tots els campus, es distingeix el Casal, on els més petits són els protagonistes, a més del Campus, dedicat als majors de 1r.

Campus Salleure

Lloc: Instal•lacions Col•legi la Salle de Tarragona

Estiu
Estiu

El campus d’estiu és el més exitós, tant pel volum de participació com per l’experiència acumulada.
Al llarg d’aquestes setmanes que compartirem viurem experiències úniques, acamparem al bosc de l’escola, jugarem amb l’aigua per passar la calor,

farem manualitats de tots tipus, jugarem plegats i, sobretot, farem esport. Aquest estiu gaudirem junts d’aquest campus a la vegada que es tenen presents en tot moment les mesures sanitàries per tal de que la Covid no sigui un impediment per poder seguir creixent un any més. Un equip de monitors i monitores compromès i ben format treballarà per tal de que seguretat i diversió no siguin excloents en cap moment.
Aquest campus ofereix diversos packs que s’adapten a l’horari de les famílies oferint la possibilitat d’acollida, de menjador i de tarda, a més de la jornada pròpia del matí.


Setembre
Setembre

Aquest campus va néixer per cobrir la manca d’oferta d’alternatives per ocupar el temps d’oci durant els dies de vacances del mes de setembre abans de l’inici del període escolar. Tot i la curta durada d’aquest, es planifiquen un conjunt d’activitats i tallers encaminats a gaudir els
darrers dies d’estiu. Una manera perfecta per carregar les piles i començar el nou curs amb tota l’energia possible.


Nadal
Nadal

El fred no ens atura, el Salleure Nadal permet passar les vacances de Nadal amb els teus companys. Encara que les activitats a l’aire lliure no siguin les principals protagonistes, Mou T treballa per oferir un ventall ple d’alternatives que assegurin l’objectiu dels nostres
campus: gaudir mentre aprenem. Sense deixar de costat l’esport, aspecte essencial del nostre saber fer, s’ofereixen altres activitats lúdiques que permetran combatre el fred d’aquesta època de l’any.


Setmana Santa
Setmana Santa

És temps de buscar els ous de Pasqua i de menjar-te la mona, per això, Mou T també vol acompanyar-te durant la Setmana Santa. Seguint en la línia que caracteritza tots els nostres campus, en funció de l’edat de l’infant es proposaran un seguit d’activitats o unes altres.
Esport, jocs i tallers, dissenyats i planificats expressament per aquest campus.Els nostres Partners