Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus

Els nostres Campus estan oberts a tots els nens
i nenes de la província de Tarragona

Els campus constitueixen la nostra proposta lúdica i educativa per als nens i nenes del Camp de Tarragona i se centren en dos importants aspectes: el continu aprenentatge de l’infant combinat amb l’esport i la realització d’activitats dinàmiques.

Cada setmana es planifica una temàtica diferent vers la qual s’organitzaran totes les activitats que protagonitzaran els nostres campus. D’aquesta manera, es tracten diversos àmbits des de diferents perspectives: treballs manuals, esport, activitats i tallers.

Cal destacar que els nostres campus es divideixen en subgrups, en funció de les edats i de les modalitats triades per l’infant. En tots els campus, es distingeix el Casal, on els més petits són els protagonistes, a més del Campus, dedicat als majors de 1r.

Campus Salleure

Lloc: Instal•lacions Col•legi la Salle de Tarragona

Estiu
Estiu

És el nostre campus amb més volum de participació, confirmant l’èxit d’aquest. Durant les vacances d’estiu, s’ofereix l’oportunitat de passar la calor de la millor manera possible gràcies a les múltiples activitats, jocs, gimcanes, tallers i modalitats d’esport que s’ofereixen.
És durant aquest campus, quan té lloc la coneguda “Nit del Salleure”, una nit en la qual s’ofereix la possibilitat d’acampar al bosc de la Salle de Tarragona, participar en la gimcana nocturna i llevar-te amb els teus amics. Aquest campus ofereix diversos packs que s’adapten als horaris dels pares i mares, ja que hi ha la possibilitat d’acollida, de menjador i de tarda, a més de la jornada pròpia de matí.


Setembre
Setembre

Aquest campus va néixer per cobrir la manca d’oferta d’alternatives per ocupar el temps d’oci durant els dies de vacances del mes de setembre abans de l’inici del període escolar. Tot i la curta durada d’aquest, es planifiquen un conjunt d’activitats i tallers encaminats a gaudir els
darrers dies d’estiu. Una manera perfecta per carregar les piles i començar el nou curs amb tota l’energia possible.


Nadal
Nadal

El fred no ens atura, el Salleure Nadal permet passar les vacances de Nadal amb els teus companys. Encara que les activitats a l’aire lliure no siguin les principals protagonistes, Mou T treballa per oferir un ventall ple d’alternatives que assegurin l’objectiu dels nostres
campus: gaudir mentre aprenem. Sense deixar de costat l’esport, aspecte essencial del nostre saber fer, s’ofereixen altres activitats lúdiques que permetran combatre el fred d’aquesta època de l’any.


Setmana Santa
Setmana Santa

És temps de buscar els ous de Pasqua i de menjar-te la mona, per això, Mou T també vol acompanyar-te durant la Setmana Santa. Seguint en la línia que caracteritza tots els nostres campus, en funció de l’edat de l’infant es proposaran un seguit d’activitats o unes altres.
Esport, jocs i tallers, dissenyats i planificats expressament per aquest campus.Campus Tarraco

Lloc: Instal•lacions Escola Tarragona

Estiu
Estiu

Des de l’estiu del 2016, Mou T ha implementat un nou campus a l’Escola Tarragona. Durant les vacances d’estiu, els nens i nenes que vulguin passar una bona estona, tenen la possibilitat d’inscriure’s en aquest. Seguint amb la nostra organització, es realitzen dos grups en funció de l’edat, donant lloc al Casal, centrat i dedicat exclusivament pels més petits (fins a 1r).
Tanmateix, dins dels integrants del Campus, l’infant pot triar per alguna de les seves modalitats: Bàsquet o Ball. A més, també es planifiquen un conjunt d’activitats lúdiques i educatives consistents en tallers manuals, gimcanes, jocs, etc. La millor opció per combatre la calor, és venir al nostre Campus Tarraco!


Setmana Santa
Setmana Santa

Les vacances de Setmana Santa ens encanten, per això donem l’opció de venir al nostre campus i gaudir d’uns dies genials abans de reprendre la rutina escolar. Aquest campus consta de les mateixes divisions explicades anteriorment, per tant, es pretén assegurar de nou la formació de grups reduïts que permetin una millor interacció així com un tracte més
individualitzat. Jocs, tallers, gimcanes, esport, i molt més, fan de la Setmana Santa, una de les èpoques més engrescadores de l’any.


Els nostres Partners