Organitzaci贸, coordinaci贸 i direcci贸 de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus

Els nostres Campus estan oberts a tots els nens
i nenes de la prov铆ncia de Tarragona

Els campus constitueixen la nostra proposta l煤dica i educativa per als nens i nenes del Camp de Tarragona i se centren en dos importants aspectes: el continu aprenentatge de l鈥檌nfant combinat amb l鈥檈sport i la realitzaci贸 d鈥檃ctivitats din脿miques.

Cada setmana es planifica una tem脿tica diferent vers la qual s鈥檕rganitzaran totes les activitats que protagonitzaran els nostres campus. D鈥檃questa manera, es tracten diversos 脿mbits des de diferents perspectives: treballs manuals, esport, activitats i tallers.

Cal destacar que els nostres campus es divideixen en subgrups, en funci贸 de les edats i de les modalitats triades per l鈥檌nfant. En tots els campus, es distingeix el Casal, on els m茅s petits s贸n els protagonistes, a m茅s del Campus, dedicat als majors de 1r.

Campus Salleure

Lloc: Instal鈥acions Col鈥egi la Salle de Tarragona

Estiu
Estiu

脡s el nostre campus amb m茅s volum de participaci贸, confirmant l鈥櫭▁it d鈥檃quest. Durant les vacances d鈥檈stiu, s鈥檕fereix l鈥檕portunitat de passar la calor de la millor manera possible gr脿cies a les m煤ltiples activitats, jocs, gimcanes, tallers i modalitats d鈥檈sport que s鈥檕fereixen.
脡s durant aquest campus, quan t茅 lloc la coneguda 鈥淣it del Salleure鈥, una nit en la qual s鈥檕fereix la possibilitat d鈥檃campar al bosc de la Salle de Tarragona, participar en la gimcana nocturna i llevar-te amb els teus amics. Aquest campus ofereix diversos packs que s鈥檃dapten als horaris dels pares i mares, ja que hi ha la possibilitat d鈥檃collida, de menjador i de tarda, a m茅s de la jornada pr貌pia de mat铆.


Setembre
Setembre

Aquest campus va n茅ixer per cobrir la manca d鈥檕ferta d鈥檃lternatives per ocupar el temps d鈥檕ci durant els dies de vacances del mes de setembre abans de l鈥檌nici del per铆ode escolar. Tot i la curta durada d鈥檃quest, es planifiquen un conjunt d鈥檃ctivitats i tallers encaminats a gaudir els
darrers dies d鈥檈stiu. Una manera perfecta per carregar les piles i comen莽ar el nou curs amb tota l鈥檈nergia possible.


Nadal
Nadal

El fred no ens atura, el Salleure Nadal permet passar les vacances de Nadal amb els teus companys. Encara que les activitats a l鈥檃ire lliure no siguin les principals protagonistes, Mou T treballa per oferir un ventall ple d鈥檃lternatives que assegurin l鈥檕bjectiu dels nostres
campus: gaudir mentre aprenem. Sense deixar de costat l鈥檈sport, aspecte essencial del nostre saber fer, s鈥檕fereixen altres activitats l煤diques que permetran combatre el fred d鈥檃questa 猫poca de l鈥檃ny.


Setmana Santa
Setmana Santa

脡s temps de buscar els ous de Pasqua i de menjar-te la mona, per aix貌, Mou T tamb茅 vol acompanyar-te durant la Setmana Santa. Seguint en la l铆nia que caracteritza tots els nostres campus, en funci贸 de l鈥檈dat de l鈥檌nfant es proposaran un seguit d鈥檃ctivitats o unes altres.
Esport, jocs i tallers, dissenyats i planificats expressament per aquest campus.Campus Tarraco

Lloc: Instal•lacions Escola Tarragona

Estiu
Estiu

Des de l鈥檈stiu del 2016, Mou T ha implementat un nou campus a l鈥橢scola Tarragona. Durant les vacances d鈥檈stiu, els nens i nenes que vulguin passar una bona estona, tenen la possibilitat d鈥檌nscriure鈥檚 en aquest. Seguint amb la nostra organitzaci贸, es realitzen dos grups en funci贸 de l鈥檈dat, donant lloc al Casal, centrat i dedicat exclusivament pels m茅s petits (fins a 1r).
Tanmateix, dins dels integrants del Campus, l鈥檌nfant pot triar per alguna de les seves modalitats: B脿squet o Ball. A m茅s, tamb茅 es planifiquen un conjunt d鈥檃ctivitats l煤diques i educatives consistents en tallers manuals, gimcanes, jocs, etc. La millor opci贸 per combatre la calor, 茅s venir al nostre Campus Tarraco!


Setmana Santa
Setmana Santa

Les vacances de Setmana Santa ens encanten, per aix貌 donem l鈥檕pci贸 de venir al nostre campus i gaudir d鈥檜ns dies genials abans de reprendre la rutina escolar. Aquest campus consta de les mateixes divisions explicades anteriorment, per tant, es pret茅n assegurar de nou la formaci贸 de grups redu茂ts que permetin una millor interacci贸 aix铆 com un tracte m茅s
individualitzat. Jocs, tallers, gimcanes, esport, i molt m茅s, fan de la Setmana Santa, una de les 猫poques m茅s engrescadores de l鈥檃ny.Els nostres Partners