Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus d´ estiu Tarraco

Els campus constitueixen la nostra proposta lúdica i educativa per als nens i nenes del Camp de Tarragona i se centren en dos importants aspectes: el continu aprenentatge de l’infant combinat amb l’esport i la realització d’activitats dinàmiques. En aquest cas el servei el donem per a l’Escola Tarragona on cada setmana es planifica una temàtica diferent vers la qual s’organitzaran totes les activitats que protagonitzaran els nostres participants. D’aquesta manera, es tracten diversos àmbits des de diferents perspectives: treballs manuals, esport, activitats i tallers. Cal destacar que els nostres campus es divideixen en subgrups, en funció de les edats i de les modalitats triades per l’infant. En tots els campus, es distingeix el Casal, on els més petits són els protagonistes, a més del Campus, dedicat als majors de 1r.

CAMPUS I ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS, TRIA EL QUE MÉS T’AGRADI!!

Casal

El Casal d’estiu està destinat a nenes i nens de P3 a 1r de primària. Realitzarem un gran ventall d’activitats totes elles respectant els diferents ritmes de treball i potenciant al màxim les qualitats individuals, tot treballant amb els companys i companyes. Cada setmana seguirem una temàtica on s’hi emmarcaran totes les activitats realitzades (psicomotricitat, contes, multiesport, dansa, anglès, entre d’altres) A més, cada dia per vèncer la calor realitzarem activitats d’aigua. Nosaltres estem preparats i preparades per passar unes vacances d’estiu d’allò més divertides, t’apuntes?

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Futbol

Els nostres entrenadors actualment en actiu en equips de formació, seran els encarregats de dur els entrenaments per tal de millorar i poder passar uns matins inobli dables en aquest campus d’estiu Tarraco on el més important serà la diversió fent l’esport que més t’agrada. Aquest estiu tu també xutes!

Bàsquet

De la mà d’entrenadors titulats i amb àmplia experiència en el món del bàsquet, aquest estiu preparat per millorar a l’esport de la cistella. Durant el prime r tram del matí els entrenaments de tècnica individual i col·lectiva seran els protagonistes. L’última hora dels matins la tenim reservada per a les competicions, on podràs demostrar tot allò que vas aprenent durant els dies del Campus d’estiu Tarraco. Ja podem escoltar com comencen a botar les pilotes… Vols botar amb nosaltres?

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Dance

Balla, salta i fes coreografies amb les nostres professores de ball, aprèn moviments bàsics de diferents estils, treball rítmic, expressió corporal, freestyle, hip hop, funky, jazz… Si vols passar un estiu amb la millor música i aprenent i millorant els teus balls no esperis més i fes amb nosaltres les millors coreografies d’aquest estiu. Ens permets aquest ball?

Activitats

Jocs d’aigua i piscina

Cada matí dedicarem 45 minuts a fer un joc d’aigua, una manera divertida per refrescar-se en els calorosos matins de l’estiu. L’equip de Mout ha elaborat 32 jocs d’aigua exclusius i adaptats per poder passar una estona divertida i refrescant. Tindrem una zona preparada per tal de poder jugar, remullar-se i prendre el sol a la zona de gespa. Per als que la seva opció sigui el pack Tarraco, la piscina serà una realitat de 15.30h a 17h. A més de sorpreses a la zona d’aigua!

Tarraco 2.0

Només entrar per les portes del Tarraco recollim en imatges tot el que succeix, d’aquesta manera els pares i mares podeu seguir gairebé al moment tot el que fan els vostres fills i filles. A més els nostres encarregats de comunicació no es conformen amb fer fotografies, sinó que us explicaran amb pèls i senyals tot el que anem fent i podreu veure també els vídeos que prepara el nostre equip de comunicació del Tarraco.

Els nostres Partners