Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus de Setmana Santa Tarraco

Les vacances de Pasqua són per gaudir-les al màxim! En funció de les diferents modalitats proposades, així com de les edats que componen els diversos grups, es planifiquen un conjunt d’activitats caracteritzades per l’activitat física però també educativa i de lleure. Per tant, a banda del Casal, es proposen les modalitats d’esport les quals es complementaran amb jocs, tallers, i altres activitats degudament dissenyades per la present època de l’any.

CAMPUS I ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS, TRIA EL QUE MÉS T’AGRADI!!

Casal

El Casal del campus de Setmana Santa està destinat a nenes i nens de P3 a 1r de primària. En funció de l’activitat planificada per cada dia, gaudirem d’un gran ventall d’activitats, tallers, jocs, etc. Totes les tasques seran modulades en funció de les diferents edats que comprenen aquest grup, considerant minuciosament la necessitat de cada subgrup, ara bé, totes elles tenen com a objectiu emfatitzar la psicomotricitat, les qualitats individuals de cada nen i nena, a més dels aspectes pedagògics que sempre acompanyen la nostra tasca. No t’ho pensis més i gaudeix de la Setmana Santa amb nosaltres!

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Bàsquet

De la mà d’entrenadors titulats i amb àmplia experiència en aquesta modalitat d’esport, es pretendrà millorar la tècnica amb la pilota. Durant el primer tram del matí els entrenaments de tècnica individual i col·lectiva seran els protagonistes. L’última hora dels matins la tenim reservada per a les competicions, on podràs demostrar tot allò que vas aprenent durant els dies del campus. T’hi apuntes?

Multi Esport

Si no t’acabes de decidir, la teva millor opció serà el multiesport. Jocs tradicionals, relleus, futbol, bàsquet, rugbi, beisbol, hockey, voleibol, ultimate, orientació, escalada, pitxi, raqueta. Tasta una miqueta de cada esport, per mantenir-te en forma i fer esport durant la Setmana Santa!

Campus i Activitats per a tots

Els nostres Partners