Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus Salleure Setembre

El Salleure Campus de Setembre ha estat dissenyat per tal de cobrir la necessitat d’ocupar els dies previs a l’inici del curs escolar. Considerem que la millor manera de començar un nou curs és passant uns dies en el nostre campus, on un gran ventall d’activitats, lúdiques i esportives, a més d’educatives i pedagògiques, constituiran l’ingredient imprescindible que farà de l’inici del curs, quelcom més amè. Sabem que després d’unes llargues vacances, és necessari un últim esbarjo tot introduint activitats dirigides i marcades que permetran gaudir al màxim els darrers dies de vacances.


CAMPUS I ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS, TRIA EL QUE MÉS T’AGRADI!!

Casal

El Casal del campus de setembre està destinat a nenes i nens de P3 a 1r de primària. Realitzarem un gran ventall d’activitats, totes elles respectant els diferents ritmes de treball i potenciant al màxim les qualitats individuals així com les col·lectives. Cada dia seguirem una planificació prèviament delimitada en la qual s’hi emmarcaran totes les activitats que es pretenguin realitzar (psicomotricitat, contes, multiesport, dansa, tallers, entre d’altres). Preparat i preparada per gaudir al màxim dels dies previs a l’inici de curs? Nosaltres, si!

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Esport

Durant el Campus de Setembre, els nens i nenes més grans del Campus, gaudiran de la diversitat que ofereix el món de l’esport. Gràcies als nostres entrenadors titulats, amb àmplia experiència dins de les diferents disciplines esportives (Bàsquet, futbol, voleibol, atletisme, rugbi, hoquei i moltes d’altres més), es millorarà la tècnica i habilitat en funció del que requereixi cada modalitat d’esport.

En la segona part del campus també es planifiquen un seguit d’activitats i jocs col·lectius, que permetran desenvolupar valors inherents de la companyonia sense oblidar-nos dels del món de l’esport. No dubtis en inscriure’t en l’opció més dinàmica i plural, on no pararàs de MOU-re’T!

Els nostres Partners