Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus Salleure Setmana Santa

Les vacances de Pasqua són per gaudir-les al màxim! En funció de les diferents modalitats proposades, així com de les edats que componen els diversos grups, es planifiquen un conjunt d’activitats caracteritzades per l’activitat física però també educativa i de lleure. Per tant, a banda del Casal, es proposen les modalitats d’esport les quals es complementaran amb jocs, tallers, i altres activitats degudament dissenyades per la present època de l’any.

CAMPUS I ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS, TRIA EL QUE MÉS T’AGRADI!!

Casal

El Casal del campus de Setmana Santa està destinat a nenes i nens de P3 a 1r de primària. En funció de l’activitat planificada per cada dia, gaudirem d’un gran ventall d’activitats, tallers, jocs, etc. Totes les tasques seran modulades en funció de les diferents edats que comprenen aquest grup, considerant minuciosament la necessitat de cada subgrup, ara bé, totes elles tenen com a objectiu emfatitzar la psicomotricitat, les qualitats individuals de cada nen i nena, a més dels aspectes pedagògics que sempre acompanyen la nostra tasca. No t’ho pensis més i gaudeix de la Setmana Santa amb nosaltres!

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Multiesport

Els nens i nenes més grans del Salleure de Setmana Santa podran gaudir de la diversitat de l’esport. Mitjançant sessions variades per no caure en la rutina i poder conèixer les diverses disciplines esportives (Bàsquet, futbol, voleibol, atletisme, rugbi, hoquei i més), els nostres entrenadors titulats transmeten els valors i les tècniques de cadascuna d'elles gràcies a la seva pràctica.

La planificació de la segona part del Campus està basada en diferents activitats i jocs col·lectius, tot buscant desenvolupar els valors inherents de la cooperació i coordinació en equip. Sens dubte, la modalitat Multiesport ofereix una opció dinàmica i plural en la qual no pararem de MOUre’ns!

Els nostres Partners