Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus Salleure Nadal

Durant les vacances de Nadal, la màgia i la il·lusió són els factors que més presents estan. Tot i el fred, al Salleure Nadal aconseguim crear el caliu necessari per passar uns dies inoblidables. Ens encanta compartir aquest campus amb els nens i nenes de la província de Tarragona i per això oferim un ventall ple d’alternatives que asseguren la diversió, l’aprenentatge i el gaudi de cadascun d’ells. L’esport també té una rellevàn- cia essencial, per tal motiu, es planifiquen les activitats relacionades amb aquest considerant les instal·lacions disponibles (pavellons, camps a l’aire lliure sempre que sigui possible, aules i altres espais coberts).

CAMPUS I ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS, TRIA EL QUE MÉS T’AGRADI!!

Casal

El Casal del campus de Nadal està destinat a nenes i nens de P3 a 1r de primària. L’època de l’any on la il·lusió dels més menuts impregna el conjunt d’activitats, tant les lúdiques com les esportives, així com els diversos jocs i tallers que es planifiquen diàriament. Cal destacar que es tenen en compte factors com el clima, per tant, el transcurs del dia tindrà lloc principalment a l’interior de les instal·lacions. Vine a passar les vacances de Nadal amb nosaltres, fum, fum, fum!

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

ESPORTIU

Durant el Salleure de Nadal, els més grans del Campus podran gaudir i aprendre de les diferents modalitats que ofereix el món de l'esport. Gràcies als nostres entrenadors titulats, amb àmplia experiència dins de les diferents disciplines esportives (bàsquet, futbol, voleibol, atletisme, rugbi, hoquei i moltes d’altres més), es millorarà la tècnica i habilitat en funció del que requereixi cada modalitat d’esport.

Després de l'esport protagonista de cada dia, la planificació del Campus seguirà un conjunt d'activitats i jocs col·lectius, així com tallers i manualitats, que faran possible l'aprenentatge dels valors inherents del companyerisme així com la possibilitat, també, de ser creatius i aprendre dels nostres i les nostres amics i amigues!  No dubtis en inscriure’t en l’opció més dinàmica i plural, on no pararàs de MOU-re’T!

No dubtis en inscriure’t en l’opció més dinàmica i plural, on no pararàs de MOU-re’T!

Els nostres Partners