Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus Salleure Estiu

Al Salleure Campus d’estiu volem poder donar cabuda a totes les inquietuds i aficions dels nens i nenes, volem que aquest sigui un estiu inoblidable per tots els nostres participants, activitats esportives dirigides per professionals, juntament amb el treball en activitats complementàries faran del Salleure un campus de referència dintre de les activitats d’estiu a Tarragona. Aquest serà el vuitè any en aquesta ubicació, que creiem que és ideal per tenir un campus segur, controlat i d’allò més divertit amb infinitat de possibilitats que ens dona l’espai.

CAMPUS I ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS,
TRIA EL QUE MÉS T’AGRADI!!

Casal

El Casal d’estiu està destinat a nenes i nens de P3 a 1r de primària. Realitzarem un gran ventall d’activitats totes elles respectant els diferents ritmes de treball i potenciant al màxim les qualitats individuals, tot treballant amb els companys i companyes. Cada setmana seguirem una temàtica on s’hi emmarcaran totes les activitats realitzades (psicomotricitat, contes, multiesport, dansa, anglès, entre d’altres) A més, cada dia per vèncer la calor realitzarem activitats d’aigua. Nosaltres estem preparats i preparades per passar unes vacances d’estiu d’allò més divertides, t’apuntes?

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Futbol

Entrenadors titulats i actualment en actiu amb equips de formació, seran els encarregats de dur al camp d’entrenament les sessions per tal de millorar i poder passar uns matins inoblidables en aquest Salleure on el més important serà la diversió fent l’esport que més t’agrada. Aquest estiu tu també xutes!

Bàsquet

De la mà d’entrenadors titulats i amb àmplia experiència en el món del bàsquet, aquest estiu preparat per millorar a l’esport de la cistella. Durant el primer tram del matí els entrenaments de tècnica individual i col·lectiva seran els protagonistes. L’última hora dels matins la tenim reservada per a les competicions, on podràs demostrar tot allò que vas aprenent durant els dies del Salleure. Ja podem escoltar com comencen a botar les pilotes… Vols botar amb nosaltres?

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Multiesport/Lleure

Si no t’acabes de decidir, la teva millor opció serà el multiesport. Jocs tradicionals, relleus, futbol, bàsquet, rugbi, beisbol, hockey, voley, ultimate, orientació, escalada, pitxi, raqueta. Tasta una miqueta de cada esport, per mantenir-te en forma i fer esport durant l’estiu… No tot s’acaba amb el futbol, el bàsquet o el ball.

Activitats

Nit al Salleure

Passa la millor nit de l’estiu amb nosaltres, la nit de la la tercera o quarta setmana del Salleure de juliol serà màgica. Vine a passar una nit plena de jocs, gimcanes, sopar a la fresca. Aprendrem a muntar la tenda d’acampada i passarem una nit al bosc. Tot això sense sortir de l’escola, la seguretat ha d’estar per sobre de totes les coses i és per aquest motiu que comptarem per aquest dia amb especialistes en l’escoltisme. La resta de la informació la rebreu les famílies una vegada feta la inscripció al Salleure.

Jocs d’aigua

Cada matí dedicarem 45 minuts a fer un joc d’aigua, una manera divertida per refrescar-se en els calorosos matins de l’estiu. L’equip del Salleure ha elaborat 32 jocs d’aigua exclusius i adaptats per poder passar una estona divertida i refrescant. Tindrem una zona preparada per tal de poder jugar, remullar-se i prendre el sol a la zona de gespa.

Salleure 2.0

Només entrar per les portes del Salleure recollim en imatges tot el que succeeix, d’aquesta manera els pares i mares podeu seguir gairebé al moment tot el que fan els vostres fills i filles. A més els nostres encarregats de comunicació no es conformen a fer fotografies, sinó que us explicaran amb pèls i senyals tot el que anem fent i podreu veure també els vídeos que prepara el nostre equip de comunicació del Salleure.

Els nostres Partners