Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus Salleure Estiu Torreforta

El Salleure d'Estiu és el campus més exitós de l'any, ja que és durant l'estiu que no només gaudim del temps càlid, sinó també de la companyia dels nostres amics i amigues durant les vacances estivals!

Durant aquestes setmanes, compartirem experiències úniques, ens refrescarem, realitzarem manualitats de tot tipus, jugarem junts i, sobretot, practicarem esport.

Podrem gaudir de l'estiu amb el nostre equip de monitors i monitores compromesos i ben preparats, que treballaran per garantir que la seguretat i la diversió siguin sempre presents.

El campus ofereix diversos paquets que s'adapten als horaris de les famílies, incloent serveis d'acollida, menjador, a més de la jornada pròpia del matí.

Us esperem amb moltes aventures per descobrir!

ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS,
TRIA LES QUE MÉS T’AGRADIN!!

Casal

El Casal està destinat a nenes i nens de I3 a 1r de primària. En funció de l’activitat planificada per cada dia, gaudirem d’un gran ventall d’activitats, tallers, jocs, etc. Totes les tasques seran modulades en funció de les diferents edats que comprenen aquest grup, considerant minuciosament la necessitat de cada subgrup, ara bé, totes elles tenen com a objectiu emfatitzar la psicomotricitat, les qualitats individuals de cada nen i nena, a més dels aspectes pedagògics que sempre acompanyen la nostra tasca. No t’ho pensis més i gaudeix del Salleure amb nosaltres!

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Multiesport

Els nens i nenes més grans del Salleure podran gaudir de la diversitat de l’esport. Mitjançant sessions variades podrem conèixer les diverses disciplines esportives (Bàsquet, futbol, voleibol, atletisme, rugbi, hoquei i més), els nostres entrenadors titulats transmeten els valors i les tècniques de cadascuna d'elles gràcies a la seva pràctica.

La planificació de la segona part del Campus està basada en diferents activitats i jocs col·lectius, tot buscant desenvolupar els valors inherents de la cooperació i coordinació en equip. Sens dubte, la modalitat Multiesport ofereix una opció dinàmica i plural en la qual no pararem de MOUre’ns!

Altres activitats

Nit al Salleure

Passa la millor nit de l’estiu amb nosaltres, la nit de la la tercera o quarta setmana del Salleure de juliol serà màgica. Vine a passar una nit plena de jocs, gimcanes, sopar a la fresca. Aprendrem a muntar la tenda d’acampada i passarem una nit al bosc. Tot això sense sortir de l’escola, la seguretat ha d’estar per sobre de totes les coses i és per aquest motiu que comptarem per aquest dia amb especialistes en l’escoltisme. La resta de la informació la rebreu les famílies una vegada feta la inscripció al Salleure.

Jocs d’aigua

Cada matí dedicarem 45 minuts a fer un joc d’aigua, una manera divertida per refrescar-se en els calorosos matins de l’estiu. L’equip del Salleure ha elaborat 32 jocs d’aigua exclusius i adaptats per poder passar una estona divertida i refrescant. Tindrem una zona preparada per tal de poder jugar, remullar-se i prendre el sol a la zona de gespa.

Salleure 2.0

Només entrar per les portes del Salleure recollim en imatges tot el que succeeix, d’aquesta manera els pares i mares podeu seguir gairebé al moment tot el que fan els vostres fills i filles. A més els nostres encarregats de comunicació no es conformen a fer fotografies, sinó que us explicaran amb pèls i senyals tot el que anem fent i podreu veure també els vídeos que prepara el nostre equip de comunicació del Salleure.

Els nostres Partners