Organització, coordinació i direcció de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comCampus Salleure Estiu Reus

És durant l'estiu que el campus Salleure d'Estiu experimenta el seu major èxit, ja que és una època de l'any en què no només gaudim del temps agradable, sinó que també podem passar les nostres vacances d'estiu amb amics i amigues!

Durant les setmanes del campus, compartirem vivències úniques, farem tot tipus de dinàmiques, ens refrescarem, farem tota mena de manualitats, jugarem junts i, sobretot, practicarem esport.

Comptarem amb un equip de monitors i monitores ben preparats i compromesos, que treballaran dur per assegurar que la diversió i la seguretat estiguin sempre presents.

A més de la jornada matinal, el campus ofereix diverses opcions per adaptar-se als horaris de les famílies, incloent serveis d'acollida, menjador i activitats a la tarda.

Us convidem a unir-vos a nosaltres per a moltes aventures i descobriments!

ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS,
TRIA LES QUE MÉS T’AGRADIN!!

Casal

El Casal està dissenyat per a nenes i nens des de I3 fins a 1r de primària. Cada dia, oferim una gran varietat d'activitats, tallers i jocs que varien en funció del pla de la jornada. Les activitats són adaptades a les diferents edats del grup, prenent en compte les necessitats particulars de cada subgrup. Totes les activitats tenen com a objectiu el desenvolupament de la psicomotricitat, les habilitats individuals de cada nen i nena i també s'inclouen aspectes pedagògics en les tasques que proposem. No ho dubtis més i vine a gaudir del temps de lleure amb nosaltres!

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Futbol

Vine a passar uns dies inoblidables jugant a futbol amb entrenadors titulats i en actiu en equips de formació. La diversió està assegurada mentre millores les teves habilitats al camp d'entrenament. Aquest estiu, no et perdis l'oportunitat de gaudir del teu esport preferit!

Bàsquet

Aquest estiu, aprofita per millorar el teu joc a la cistella amb entrenadors titulats i amb una àmplia experiència en el món del bàsquet. Durant el primer tram del matí, les sessions d'entrenament es centraran en la tècnica individual i col·lectiva, mentre que l'última hora del matí serà reservada per a les competicions. Vine a demostrar tot allò que has après durant els dies del Salleure i a passar uns matins esportius inoblidables!

Campus i Activitats per a tots
Campus i Activitats per a tots

Multiesport

Si no saps quin esport triar, el multiesport és la teva millor opció. Vine a provar diferents jocs i esports, com ara jocs tradicionals, relleus, futbol, bàsquet, rugbi, beisbol, hockey, voleibol, ultimate, orientació, escalada, pitxi, raqueta, i molts més! Mantingues-te en forma mentre gaudeixes de l'estiu amb nosaltres.

Gimnàstica Rítmica

Complementa la jornada de casal amb entrenaments diaris que et faran que tinguis més flexibilitat tot treballant adequadament tot el teu cos. Aprendràs una diversitat de figures per poder fer-ho al ritme de la música. Després d'esmorzar gaudirem conjuntament d'activitats preparades per tots els monitors/es.

Campus i Activitats per a tots

Altres activitats

Nit al Salleure

Passa la millor nit de l’estiu amb nosaltres, la nit de la la tercera o quarta setmana del Salleure de juliol serà màgica. Vine a passar una nit plena de jocs, gimcanes, sopar a la fresca. Aprendrem a muntar la tenda d’acampada i passarem una nit al bosc. Tot això sense sortir de l’escola, la seguretat ha d’estar per sobre de totes les coses i és per aquest motiu que comptarem per aquest dia amb especialistes en l’escoltisme. La resta de la informació la rebreu les famílies una vegada feta la inscripció al Salleure.

Jocs d’aigua

Cada matí dedicarem 45 minuts a fer un joc d’aigua, una manera divertida per refrescar-se en els calorosos matins de l’estiu. L’equip del Salleure ha elaborat 32 jocs d’aigua exclusius i adaptats per poder passar una estona divertida i refrescant. Tindrem una zona preparada per tal de poder jugar, remullar-se i prendre el sol a la zona de gespa.

Salleure 2.0

Només entrar per les portes del Salleure recollim en imatges tot el que succeeix, d’aquesta manera els pares i mares podeu seguir gairebé al moment tot el que fan els vostres fills i filles. A més els nostres encarregats de comunicació no es conformen a fer fotografies, sinó que us explicaran amb pèls i senyals tot el que anem fent i podreu veure també els vídeos que prepara el nostre equip de comunicació del Salleure.

Els nostres Partners