Organitzaci贸, coordinaci贸 i direcci贸 de serveis i lleure al Camp de Tarragona

info@moutserveis.comAMPA i Escoles

Serveis auxiliars de la tasca educativa

A Mou T, els vincles establerts amb les AMPA i les escoles tenen una gran rellev脿ncia, ja que se'ls ofereix un conjunt de serveis que pretenen auxiliar la seva tasca educativa i de gesti贸, de manera que aquests puguin dedicar els seus esfor莽os a altres tasques per貌 sempre informats de les novetats i esdeveniments que puguin anar succeint. Aquestes dues s贸n les principals vessants m茅s importants que Mou T treballa per a les AMPA i les escoles:

Serveis Extraescolars

Amb les activitats extraescolars, Mou T pret茅n oferir una oportunitat per continuar amb l'educaci贸 de l'infant un cop acabat l'horari escolar. Ens preocupa assegurar la provisi贸 d' activitats de qualitat, siguin esportives, l煤diques o educatives, les quals permetin estimular el treball en equip, la socialitzaci贸 i l'exercici, constituin una alternativa de

temps lliure bene铿乧iosa en tots els sentits. El nostre ventall 茅s molt ampli i dia a dia augmenta i es renova. Tamb茅 ens adaptem i escoltem a les escoles i a les AMPA per tal de poder oferir un producte adient a les necessitats del centre en el qual treballem, ja que ning煤 coneix millor als seus infants com les mateixes AMPA i escoles.
Gesti贸 integral de menjadors escolars

Mou T, ofereix la gesti贸 integral dels menjadors escolars per tal de crear un projecte pedag貌gic i de cuina com煤. En el disseny d鈥檃quest servei es consideren la part nutricional, l鈥檈ducativa aix铆 com l鈥檕rganitzaci贸 conjunta de l鈥檈quip de monitors i els c脿terings amb els quals es treballa. A m茅s de la gesti贸 de recursos humans centrada en el monitoratge i el personal de cuina, i el seguiment educatiu i del servei de cuina ofert, la gesti贸 integral del menjador tamb茅 inclou la gesti贸 administrativa, la qual se centra en tot el relatiu a les inscripcions, cobrament de rebuts i beques.

Serveis de menjador

Els nostres Partners